Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku produktów z amarantusa na cechy tekstury miękiszu pieczywa.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku produktów z amarantusa na cechy tekstury miękiszu pieczywa. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, JANUSZ LASKOWSKI. Acta Agrophys. 2008 Vol. 11 nr 2 (157) s. 499-508, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Acta Agrophysica 2008 Vol. 11 nr 2 (157), s. 499-508
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 marca 2009 13:31
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:17

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20846) wydawnictwo ciągłe #20846
PBN ID (hist.): 20846

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się