Wpływ dodatku produktów z amarantusa na cechy tekstury miękiszu pieczywa.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku produktów z amarantusa na cechy tekstury miękiszu pieczywa. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, JANUSZ LASKOWSKI. Acta Agrophys. 2008 Vol. 11 nr 2 (157) s. 499-508, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2008 Vol. 11 nr 2 (157), s. 499-508
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2009 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20846) wydawnictwo ciągłe #20846
PBN ID (hist.): 20846
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.