Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku proszku z pestek i skórek z winogron na właściwości fizykochemiczne musu z marchwi.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku proszku z pestek i skórek z winogron na właściwości fizykochemiczne musu z marchwi. [AUT.] ROLEWICZ A., STAREK-WÓJCICKA A.. W: Warsztaty dla młodych badaczy, 18-19 listopad 2024., Lublin. Książka Abstraktów s. 28-28. Lublin 2024, Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk, 978-83-89969-93-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Warsztaty dla młodych badaczy, 18-19 listopad 2024., Lublin. Książka Abstraktów, s. 28-28
Wydawca:
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 stycznia 2025 15:25
Ostatnia aktualizacja:6 lutego 2025 14:18

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-93-4
BPP ID: (59, 50886) wydawnictwo zwarte #50886

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się