Wpływ dodatku roślin strączkowych na wybrane cehcy jakościowe ekstrudowanych makaronów podgotowanych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku roślin strączkowych na wybrane cehcy jakościowe ekstrudowanych makaronów podgotowanych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: I Sympozjum Inżynierii Żywności : Warszawa, 5-6 czerwca 2008 S. 115. Warszawa, Wydawnictwo SGGW, 2008, 978-83-7244-966-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
I Sympozjum Inżynierii Żywności : Warszawa, 5-6 czerwca 2008, S. 115
Wydawca:
Wydawnictwo SGGW, 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 marca 2010 12:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7244-966-5
BPP ID: (59, 22868) wydawnictwo zwarte #22868
PBN ID (hist.): 22868
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.