Wpływ dodatku tłuszczu na jakość granul w procesie aglomeracji bez dodatku pary wodnej.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku tłuszczu na jakość granul w procesie aglomeracji bez dodatku pary wodnej. [AUT.] SŁAWOMIR WALCZYŃSKI, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. Pasze Pol. 2000 R. 9 nr 4/5 s. 17-19, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pasze Polskie 2000 R. 9 nr 4/5, s. 17-19
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7358) wydawnictwo ciągłe #7358
PBN ID (hist.): 7358
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.