Wpływ dodatku tłuszczu na właściwości fizyczne otrzymanego produktu.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku tłuszczu na właściwości fizyczne otrzymanego produktu. [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. W: Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych : konferencja naukowa, Olsztyn, 12-13.06.2003 : referaty i doniesienia S. 83-84. Lublin, PTA, 2003, 83-87385-72-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych : konferencja naukowa, Olsztyn, 12-13.06.2003 : referaty i doniesienia, S. 83-84
Wydawca:
PTA, 2003
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:12 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87385-72-7
BPP ID: (59, 13017) wydawnictwo zwarte #13017
PBN ID (hist.): 13017
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.