Wpływ dodatku tłuszczu w żywieniu loch prośnych i karmiących oraz indukowanych porodów na skład chemiczny siary i mleka.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku tłuszczu w żywieniu loch prośnych i karmiących oraz indukowanych porodów na skład chemiczny siary i mleka. [AUT.] PIOTR KAMYK, ALEKSANDER WALKIEWICZ. Zesz. Nauk. Akad. Rol. Wroc., Konf. 2001 Nr 31 (405) Trzoda chlewna w gospodarce narodowej ; Międzynarodowa Konferencja Naukowa ; Wrocław 5-6 kwietnia 2001 s. 93-99, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Konferencje 2001 Nr 31 (405) Trzoda chlewna w gospodarce narodowej ; Międzynarodowa Konferencja Naukowa ; Wrocław 5-6 kwietnia 2001, s. 93-99
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:55 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7966) wydawnictwo ciągłe #7966
PBN ID (hist.): 7966
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.