Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku ziół na profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu śródmięśniowym kurcząt brojlerów.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku ziół na profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu śródmięśniowym kurcząt brojlerów. [AUT.] KRZYSZTOF S. SZKUCIK, RYSZARD K. PISARSKI. W: XXXIII Dni Przemysłu mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 13 maja 2010 r S. 54-56. [Warszawa], [b.w.], 2010.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXXIII Dni Przemysłu mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 13 maja 2010 r, S. 54-56
Wydawca:
[b.w.], 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 marca 2011 11:30
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:53

Identyfikatory

BPP ID: (59, 25390) wydawnictwo zwarte #25390
PBN ID (hist.): 25390

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się