Wpływ ekstruzji na zawartość czynników przeciwżywieniowych w nasionach lędźwianu siewnego (Lathyrus sativus L.).
Opis bibliograficzny
Wpływ ekstruzji na zawartość czynników przeciwżywieniowych w nasionach lędźwianu siewnego (Lathyrus sativus L.). [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, JERZY TRUCHLIŃSKI, ZBIGNIEW RZEDZICKI, J. PALLAUF, ANNA WINIARSKA. W: Lędźwian siewny - agrotechnika i wykorzystanie w żywieniu zwierząt i ludzi : międzynarodowe sympozjum naukowe, Lublin-Radom, 9-10 czerwca 1997 S. 80-85, il., bibliogr., sum. Radom, [b.w.], 1997, 83-86779-17-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Lędźwian siewny - agrotechnika i wykorzystanie w żywieniu zwierząt i ludzi : międzynarodowe sympozjum naukowe, Lublin-Radom, 9-10 czerwca 1997, S. 80-85, il., bibliogr., sum.
Wydawca:
[b.w.], 1997
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 listopada 2024 12:21 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86779-17-9
BPP ID: (59, 955) wydawnictwo zwarte #955
PBN ID (hist.): 955
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.