Wpływ enzymatycznej hydrolizy na właściwości funkcjonalne acylowanych białek preparatów otrzymanych różnymi metodami z nasion soczewicy.
Opis bibliograficzny
Wpływ enzymatycznej hydrolizy na właściwości funkcjonalne acylowanych białek preparatów otrzymanych różnymi metodami z nasion soczewicy. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, MAŁGORZATA STRYJECKA, BARBARA BARANIAK. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Lublin, 23-24 maja 2007. [s.l. : s.n.], 2007. s. 83.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Lublin, 23-24 maja 2007,
Wydawca:
2007. s. 83
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2007 17:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 17653) wydawnictwo zwarte #17653
PBN ID (hist.): 17653
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.