Wpływ fermentacji mlekowej oraz modyfikacji enzymatycznej białek na alergenność mleka.
Opis bibliograficzny
Wpływ fermentacji mlekowej oraz modyfikacji enzymatycznej białek na alergenność mleka. [AUT.] MAŁGORZATA GÓRAL, URSZULA PANKIEWICZ, KLAUDIA KAŁWA. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie Poznań 2016, Młodzi Naukowcy, s. 35-40, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-85-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie, s. 35-40
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 17 listopada 2016 17:07 |
Ostatnia aktualizacja: | 6 sierpnia 2019 12:48 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65362-85-8
BPP ID: (59, 39526) wydawnictwo zwarte #39526
PBN ID (hist.): 39526
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.