Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ fermentacji mlekowej oraz modyfikacji enzymatycznej białek na alergenność mleka.

Opis bibliograficzny

Wpływ fermentacji mlekowej oraz modyfikacji enzymatycznej białek na alergenność mleka. [AUT.] MAŁGORZATA GÓRAL, URSZULA PANKIEWICZ, KLAUDIA KAŁWA. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie Poznań 2016, Młodzi Naukowcy, s. 35-40, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-85-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie, s. 35-40
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.52
Rekord utworzony:17 listopada 2016 17:07
Ostatnia aktualizacja:6 sierpnia 2019 12:48

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65362-85-8
BPP ID: (59, 39526) wydawnictwo zwarte #39526
PBN ID (hist.): 39526

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się