Wpływ fermentowanego makuchu rzepakowego na profil kwasów tłuszczowych i status oksydoredukcyjny jaj kurzych.
Opis bibliograficzny
Wpływ fermentowanego makuchu rzepakowego na profil kwasów tłuszczowych i status oksydoredukcyjny jaj kurzych. [AUT.] ALEKSANDRA DRAŻBO, MAGDALENA KOPACZ, KATARZYNA OGNIK. W: Perspektywy i zagrożenia w hodowli i użytkowaniu zwierząt : 85 Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, 23-24 września 2021, Olsztyn s. 30. Olsztyn 2021, Polskie Towarzystwo Zootechniczne, 978-83-953168-2-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Zootechniczne
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 stycznia 2022 10:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 stycznia 2022 09:39 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-953168-2-1
BPP ID: (59, 48174) wydawnictwo zwarte #48174
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.