Wpływ fermentowanego makuchu rzepakowego na profil kwasów tłuszczowych i status oksydoredukcyjny mięsa indyków (The effect of fermented rapeseed cake on fatty acids composition and antioxidant status of turkey meat)
Opis bibliograficzny
Wpływ fermentowanego makuchu rzepakowego na profil kwasów tłuszczowych i status oksydoredukcyjny mięsa indyków (The effect of fermented rapeseed cake on fatty acids composition and antioxidant status of turkey meat). [AUT.] A. DRAŻBO, K. OGNIK, K. KOZŁOWSKI, J. JANKOWSKI. W: XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.) s.112-113, Streszczenie w języku polskim i angielskim. [B. m. wyd. 2019], [b. wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.), s.112-113
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 września 2019 11:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 września 2019 11:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45808) wydawnictwo zwarte #45808
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.