Wpływ fitazy i kalcitriolu na cechy wytrzymałościowe kości udowych kurcząt brojlerów. (Influence of phytase and calcitriol on mechanical parameters of femora in broiler chickens)
Opis bibliograficzny
Wpływ fitazy i kalcitriolu na cechy wytrzymałościowe kości udowych kurcząt brojlerów. (Influence of phytase and calcitriol on mechanical parameters of femora in broiler chickens). [AUT.] IWONA PUZIO, MAREK BIEŃKO, RADOSŁAW P. RADZKI, MAŁGORZATA KAPICA, RAFAŁ FILIP. Med. Weter. 2004 Vol. 60 Nr 10 s. 1103-1105, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2004 Vol. 60 Nr 10, s. 1103-1105
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 lipca 2018 12:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/images/st…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12718) wydawnictwo ciągłe #12718
PBN ID (hist.): 12718
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,285
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.