Wpływ formy azotu i wybranych substancji wzrostowych na wartość odżywczą sałaty przechowywanej w temperaturze 5 stopni Celsjusza.
Opis bibliograficzny
Wpływ formy azotu i wybranych substancji wzrostowych na wartość odżywczą sałaty przechowywanej w temperaturze 5 stopni Celsjusza. [AUT.] WŁADYSŁAW MICHAŁEK, IRENA RUKASZ, EDWARD BOROWSKI. W: Przechowywanie i obrót produktami ogrodniczymi. Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Kraków, 1996, 28 listopada s. 43-46, Organizator: Polskie Towarzystwo Nauk Ogrodniczych Oddział w Krakowie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przechowywanie i obrót produktami ogrodniczymi. Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Kraków, 1996, 28 listopada, s. 43-46
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 października 2017 12:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 1840) wydawnictwo zwarte #1840
PBN ID (hist.): 1840
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.