Wpływ glukanazy na udział tłuszczu sadełkowego w tuszce oraz zawartość tłuszczu surowego w mięśniach piersiowych kurcząt.
Opis bibliograficzny
Wpływ glukanazy na udział tłuszczu sadełkowego w tuszce oraz zawartość tłuszczu surowego w mięśniach piersiowych kurcząt. [AUT.] LIDIA KONDZIELSKA, AGATA CYTAWA, RYSZARD K. PISARSKI. Zesz. Nauk. - Pol. Tow. Zootech. 1998 nr 36 s. 305-311, il., bibliogr., sum, Chów i hodowla drobiu.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe - Polskie Towarzystwo Zootechniczne 1998 nr 36, s. 305-311, il., bibliogr., sum.
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 sierpnia 2018 11:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4001) wydawnictwo ciągłe #4001
PBN ID (hist.): 4001
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.