Wpływ gumy ksantanowej na żelowanie koncentratów białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ gumy ksantanowej na żelowanie koncentratów białek serwatkowych. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW. Folia Univ. Agric. Stetin., Sci. Aliment. 2005 Z. 246 (4) s. 141-148, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria 2005 Z. 246 (4), s. 141-148
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15352) wydawnictwo ciągłe #15352
PBN ID (hist.): 15352
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.