Wpływ karagenu na trwałość barwy modelowego wyrobu mięsnego o zróżnicowanej zawartości tłuszczu.
Opis bibliograficzny
Wpływ karagenu na trwałość barwy modelowego wyrobu mięsnego o zróżnicowanej zawartości tłuszczu. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAGDALENA OLSZAK, ELŻBIETA SOLSKA. W: Mięso w przetwórstwie i żywieniu człowieka, Konferencja naukowa (materiały konferencyjne - conference proceedings): Scientific Conference, Meat in technology and human nutrition, Lublin, 21-22.09.2006 47, tekst także w j. angielskim.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Mięso w przetwórstwie i żywieniu człowieka, Konferencja naukowa (materiały konferencyjne - conference proceedings): Scientific Conference, Meat in technology and human nutrition, Lublin, 21-22.09.2006, 47
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 stycznia 2017 08:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40317) wydawnictwo zwarte #40317
PBN ID (hist.): 40317
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.