Wpływ materii organicznej facelii błękitnej, pszenicy ozimej, gorczycy białej, żyta, rzepiku i soi na zdrowotność i plonowanie soi (Glycine max (L.) Merrill).
Opis bibliograficzny
Wpływ materii organicznej facelii błękitnej, pszenicy ozimej, gorczycy białej, żyta, rzepiku i soi na zdrowotność i plonowanie soi (Glycine max (L.) Merrill). [AUT.] MONIKA BEŁKOT, DANUTA PIĘTA. Ann Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EEE Hortic. 2005 Vol. 15 s. 91-104, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EEE, Horticultura 2005 Vol. 15, s. 91-104, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 marca 2018 11:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.up.lublin.pl/annales…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14365) wydawnictwo ciągłe #14365
PBN ID (hist.): 14365
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.