Wpływ mikroorganizmów probiotycznych na zdrowotność i jakość wybranych warzyw uprawianych metodami ekologicznymi.
Opis bibliograficzny
Wpływ mikroorganizmów probiotycznych na zdrowotność i jakość wybranych warzyw uprawianych metodami ekologicznymi. [AUT.] EWA SOLARSKA, LIDIA SAS-PASZT. W: 57. Sesja Naukowa Instytutu Ochrony Roślin Państwowego Instytutu Badawczego : Streszczenia, Poznań, 9-10 lutego 2017 24. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
57. Sesja Naukowa Instytutu Ochrony Roślin Państwowego Instytutu Badawczego : Streszczenia, Poznań, 9-10 lutego 2017, 24
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 maja 2017 17:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:59 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41531) wydawnictwo zwarte #41531
PBN ID (hist.): 41531
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.