Wpływ mikrostruktury na właściwości organoleptyczne i teksturę lodów.
Opis bibliograficzny
Wpływ mikrostruktury na właściwości organoleptyczne i teksturę lodów. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW. Prz. Mlecz. 2012 nr 11 s. 4-7, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2012 nr 11, s. 4-7
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 lutego 2014 09:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:04 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31662) wydawnictwo ciągłe #31662
PBN ID (hist.): 31662
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.