Wpływ mycia skorupy na wybrane cechy jakości jaj kurzych w czasie przechowywania.
Opis bibliograficzny
Wpływ mycia skorupy na wybrane cechy jakości jaj kurzych w czasie przechowywania. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2014 Nr 2 (93) 204 – 213, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/zntj/2014/93/204-213
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2014 Nr 2 (93), 204 – 213
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e730d72467f01e9315c605
DOI
10.15193/zntj/2014/93/204-213
Strona WWW
http://wydawnictwo.pttz.org/wp-content/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33135) wydawnictwo ciągłe #33135
PBN ID (hist.): 33135
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2014 10:19 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |