Wpływ nagoziarnistego owsa i jęczmienia na skład mineralny i wytrzymałość kości piszczelowych kurcząt brojlerów.
Opis bibliograficzny
Wpływ nagoziarnistego owsa i jęczmienia na skład mineralny i wytrzymałość kości piszczelowych kurcząt brojlerów. [AUT.] RYSZARD K. PISARSKI, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 2003 Vol. 21, N2 s. 215-221, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 2003 Vol. 21, N2, s. 215-221, il., bibliogr., sum.
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11862) wydawnictwo ciągłe #11862
PBN ID (hist.): 11862
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.