Wpływ nasion lędźwianu siewnego na zawartość kwasów tłuszczowych oraz właściwości sensorycznych mięsa świń.
Opis bibliograficzny
Wpływ nasion lędźwianu siewnego na zawartość kwasów tłuszczowych oraz właściwości sensorycznych mięsa świń. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: Żywienie zwierząt w aspekcie aktualnych problemów środowiskowych, ekonomicznych i prozdrowotnych. XXXVI Sesja Naukowa Komisji Żywienia Zwierząt KNZ PAN : Materiały Konferencyjne. - Poznań, [b.w.], 2007. S. 46.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie zwierząt w aspekcie aktualnych problemów środowiskowych, ekonomicznych i prozdrowotnych. XXXVI Sesja Naukowa Komisji Żywienia Zwierząt KNZ PAN : Materiały Konferencyjne,
Wydawca:
[b.w.], 2007. S. 46
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 maja 2009 10:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 21395) wydawnictwo zwarte #21395
PBN ID (hist.): 21395
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.