Wpływ nawilżania oraz działania enzymów ksylanolitycznych na zmiany zawartości pentozanów rozpuszczalnych w ziarnie pszenżyta.
Opis bibliograficzny
Wpływ nawilżania oraz działania enzymów ksylanolitycznych na zmiany zawartości pentozanów rozpuszczalnych w ziarnie pszenżyta. [AUT.] EWA MAKARSKA, WANDA KOCIUBA, I. SZWEDO. W: Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. XXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii Chemii Żywności. Poznań, 2000, 1-15 września S. 255. [Poznań], Drukarnia PRODRUK, 2000, 83-86707-6-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. XXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii Chemii Żywności. Poznań, 2000, 1-15 września, S. 255
Wydawca:
Drukarnia PRODRUK, 2000
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:53 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86707-6-8
BPP ID: (59, 7624) wydawnictwo zwarte #7624
PBN ID (hist.): 7624
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.