Wpływ nawożenia fosforowego i potasowego na plonowanie i cechy jakościowe wybranych roślin zbożowych oraz okopowych (Effect of phosphorus and potassium fertilization on yielding and quality characteristics of selected cereal and root crops)
Opis bibliograficzny
Wpływ nawożenia fosforowego i potasowego na plonowanie i cechy jakościowe wybranych roślin zbożowych oraz okopowych (Effect of phosphorus and potassium fertilization on yielding and quality characteristics of selected cereal and root crops). [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: Jakość produktów sektora rolno-spożywczego i jego pozycja na rynku/ pod redakcją Barbary Krochmal-Marczak Krosno 2018, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, s. 39-56, bibliogr, 978-83-64457-43-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 maja 2019 13:02 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2019 12:07 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00524ad49b31cced88fec
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64457-43-2
BPP ID: (59, 45165) wydawnictwo zwarte #45165
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.