Wpływ obróbki cieplnej na zawartość białek serwatkowych w mleku spożywczym dostępnym na rynku.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki cieplnej na zawartość białek serwatkowych w mleku spożywczym dostępnym na rynku. [AUT.] JOANNA BURY, AGNIESZKA ZABORSKA. W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 59-60. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 59-60
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39570) wydawnictwo zwarte #39570
PBN ID (hist.): 39570
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 21 listopada 2016 11:56 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:51 |