Wpływ obróbki mikrofalowej na zmiany właściwości teksturalnych wybranych warzyw korzeniowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki mikrofalowej na zmiany właściwości teksturalnych wybranych warzyw korzeniowych. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. W: Postęp w inżynierii żywności. X Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Krynica, 2001, 10-14 września. [Lublin], Wydaw. Akademii Rolniczej, 2001. - S. 99-100, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postęp w inżynierii żywności. X Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Krynica, 2001, 10-14 września,
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2001. - S. 99-100, bibliogr.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 9906) wydawnictwo zwarte #9906
PBN ID (hist.): 9906
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.