Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ obróbki ultradźwiękowej mięsa wołowego na hydrofobowość powierzchniową białek miofibrylarnych.

Opis bibliograficzny

Wpływ obróbki ultradźwiękowej mięsa wołowego na hydrofobowość powierzchniową białek miofibrylarnych. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: XXVII Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Odpowiedzialność i nadzór w produkcji żywności" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 11 maja 2007r poster 10.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXVII Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Odpowiedzialność i nadzór w produkcji żywności" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 11 maja 2007r, poster 10
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 grudnia 2016 11:41
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:54

Identyfikatory

BPP ID: (59, 40307) wydawnictwo zwarte #40307
PBN ID (hist.): 40307

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się