Wpływ odmiany dyni olbrzymiej na skład chemiczny soku : streszczenie.
Opis bibliograficzny
Wpływ odmiany dyni olbrzymiej na skład chemiczny soku : streszczenie. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, MARTA ZALEWSKA-KORONA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 1999 nr 10 s. 24-25.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 1999 nr 10, s. 24-25
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2017 15:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15969) wydawnictwo ciągłe #15969
PBN ID (hist.): 15969
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.