Wpływ opakowania i czasu przechowywania na jakość surowców zielarskich.
Opis bibliograficzny
Wpływ opakowania i czasu przechowywania na jakość surowców zielarskich. [AUT.] BARBARA KOŁODZIEJ, DANUTA SUGIER, BEATA KRÓL. Opakowanie 2014 R. 59 Nr 11 50-53, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Opakowanie 2014 R. 59 Nr 11, 50-53
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 marca 2015 15:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34657) wydawnictwo ciągłe #34657
PBN ID (hist.): 34657
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.