Wpływ owsa nagoziarnistego w żywieniu tuczników na efekty produkcyjne, wartość odżywczą mięsa i składniki biochemiczne krwi.
Opis bibliograficzny
Wpływ owsa nagoziarnistego w żywieniu tuczników na efekty produkcyjne, wartość odżywczą mięsa i składniki biochemiczne krwi. [AUT.] WIOLETTA SEMENIUK. Zesz. Nauk. Uniw. Przyr. Wroc., Biol. Hod. Zwierząt (Druk) 2011 T. 62 nr 580, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 grudnia 2016 13:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://zeszyty.bihz.up.wroc.pl/archivum…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40117) wydawnictwo ciągłe #40117
PBN ID (hist.): 40117
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.