Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ pH na mobilność składników pokarmowych i pierwiastków toksycznych w glebach.

Opis bibliograficzny

Wpływ pH na mobilność składników pokarmowych i pierwiastków toksycznych w glebach. [AUT.] ALEKSANDRA BADORA. W: Przyrodnicze i antropogeniczne przyczyny oraz skutki zakwaszenia gleb. III Konferencja Naukowa, Streszczenia, 28-29 sierpnia 2001 Lublin. Lublin, Akademia Rolnicza, 2001, - S. 75.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przyrodnicze i antropogeniczne przyczyny oraz skutki zakwaszenia gleb. III Konferencja Naukowa, Streszczenia, 28-29 sierpnia 2001 Lublin,
Wydawca:
Akademia Rolnicza, 2001, - S. 75
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 lipca 2014 09:01
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:21

Identyfikatory

BPP ID: (59, 32991) wydawnictwo zwarte #32991
PBN ID (hist.): 32991

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się