Wpływ pH na właściwości reologiczne pian uzyskanych z albuminy wysokopienistej.
Opis bibliograficzny
Wpływ pH na właściwości reologiczne pian uzyskanych z albuminy wysokopienistej. [AUT.] MACIEJ NASTAJ. W: Żywność projektowana : designed food. Część II / red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch Kraków, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011, S. 33-45, il., bibliogr, 978-83-932389-7-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność projektowana : designed food. Część II / red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch, S. 33-45
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lutego 2013 13:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 sierpnia 2023 13:38 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://pttzm.org/attachments/file/monog…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-932389-7-2
BPP ID: (59, 29603) wydawnictwo zwarte #29603
PBN ID (hist.): 29603
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.