Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ polimorfizmu w locus RYR1 na jakość podrobów wieprzowych.

Opis bibliograficzny

Wpływ polimorfizmu w locus RYR1 na jakość podrobów wieprzowych. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, BARTOSZ WRÓBLEWSKI, MIKOŁAJ FIRLEJ. W: XI Seminarium Naukowych Kół Hodowców trzody Chlewnej połączone z sesją podsumowującą dorobek naukowo-dydaktyczny prof. dr. hab. Antoniego Jarczyka, Olsztyn, 12 czerwca 2013 s. 41. [Olsztyn 2013], [B. wyd.}.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XI Seminarium Naukowych Kół Hodowców trzody Chlewnej połączone z sesją podsumowującą dorobek naukowo-dydaktyczny prof. dr. hab. Antoniego Jarczyka, Olsztyn, 12 czerwca 2013, s. 41
Wydawca:
[B. wyd.}
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 listopada 2019 13:04
Ostatnia aktualizacja:14 listopada 2019 13:04

Identyfikatory

BPP ID: (59, 46147) wydawnictwo zwarte #46147

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się