Wpływ polimorfizmu w locus RYR1 na jakość podrobów wieprzowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ polimorfizmu w locus RYR1 na jakość podrobów wieprzowych. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, BARTOSZ WRÓBLEWSKI, MIKOŁAJ FIRLEJ. W: XI Seminarium Naukowych Kół Hodowców trzody Chlewnej połączone z sesją podsumowującą dorobek naukowo-dydaktyczny prof. dr. hab. Antoniego Jarczyka, Olsztyn, 12 czerwca 2013 s. 41. [Olsztyn 2013], [B. wyd.}.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XI Seminarium Naukowych Kół Hodowców trzody Chlewnej połączone z sesją podsumowującą dorobek naukowo-dydaktyczny prof. dr. hab. Antoniego Jarczyka, Olsztyn, 12 czerwca 2013, s. 41
Wydawca:
[B. wyd.}
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 listopada 2019 13:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 listopada 2019 13:04 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46147) wydawnictwo zwarte #46147
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.