Wpływ probiotyku (Lactobacillus casei ŁOCK 0900) na właściwości fizyczne kiełbasy surowej dojrzewającej).
Opis bibliograficzny
Wpływ probiotyku (Lactobacillus casei ŁOCK 0900) na właściwości fizyczne kiełbasy surowej dojrzewającej). [AUT.] KAROLINA M. WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. W: XXXIII Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka-Praktyce" s. 78-79. Warszawa 2010.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXIII Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka-Praktyce", s. 78-79
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lipca 2023 10:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 lipca 2023 10:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49393) wydawnictwo zwarte #49393
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.