Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ procesów globalizacyjnych na rynek cukru w Unii Europejskiej.

Opis bibliograficzny

Wpływ procesów globalizacyjnych na rynek cukru w Unii Europejskiej. [AUT.] ANNA BUDZYŃSKA. Pr. Nauk. Uniw. Ekon. Wroc. 2011 Nr 166 s. 81-92, il., bibliogr, Polityka ekonomiczna / red. nauk. Jerzy Sokołowski, Michał Sosnowski.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRACE NAUKOWE UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO WE WROCŁAWIU 2011 Nr 166, s. 81-92, il., bibliogr.
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 kwietnia 2012 13:45
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27715) wydawnictwo ciągłe #27715
PBN ID (hist.): 27715

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się