Wpływ procesu chorobowego, na przykładzie kokcydiozy kurcząt brojlerów, na cechy ilościowe i jakościowe jadalnych surowców.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu chorobowego, na przykładzie kokcydiozy kurcząt brojlerów, na cechy ilościowe i jakościowe jadalnych surowców. [AUT.] EDMUND PROST, ZYGMUNT NOWAKOWSKI. W: Doskonalenie metod diagnostyki, profilaktyki i terapii chorób zwierząt - program badawczo-rozwojowy Ministerstwa Edukacji Narodowej 1986-1990. Lublin: 1990 s. 93-98. Lublin 1990, Lublin : [Akademia Rolnicza], 1990.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Doskonalenie metod diagnostyki, profilaktyki i terapii chorób zwierząt - program badawczo-rozwojowy Ministerstwa Edukacji Narodowej 1986-1990. Lublin: 1990, s. 93-98
Wydawca:
Lublin : [Akademia Rolnicza], 1990
Rok: 1990
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2021 11:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 listopada 2021 11:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48018) wydawnictwo zwarte #48018
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.