Wpływ procesu limitowanej proteolizy na skład chemiczny mąki z nasion wyki.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu limitowanej proteolizy na skład chemiczny mąki z nasion wyki. [AUT.] BARBARA BARANIAK. W: Aktualne kierunki badań nad pierwiastkami. X Naukowa Lubelska Konferencja Magnezjologiczna. Lublin, 26 maja 2007 r. Lublin, Polskie Towarzystwo Magnezjologiczna Oddział w Lublinie, 2007. - S. 18.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualne kierunki badań nad pierwiastkami. X Naukowa Lubelska Konferencja Magnezjologiczna. Lublin, 26 maja 2007 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezjologiczna Oddział w Lublinie, 2007. - S. 18
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 kwietnia 2009 10:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:39 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 21032) wydawnictwo zwarte #21032
PBN ID (hist.): 21032
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.