Wpływ procesu rozmrażania z wykorzystaniem mikrofal na zmianę cech fizycznych mięsa świń rasy WBP.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu rozmrażania z wykorzystaniem mikrofal na zmianę cech fizycznych mięsa świń rasy WBP. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, ALEKSANDER WALKIEWICZ. W: Zastosowanie osiągnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu i żywienia w nowoczesnej produkcji świń S. 168. Bydgoszcz, Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2002, 83-87274-74-71.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zastosowanie osiągnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu i żywienia w nowoczesnej produkcji świń, S. 168
Wydawca:
Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2002
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:07 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87274-74-71
BPP ID: (59, 11589) wydawnictwo zwarte #11589
PBN ID (hist.): 11589
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.