Wpływ przechowywania mięsa jagnięcego na jego jakość fizyko-chemiczną.
Opis bibliograficzny
Wpływ przechowywania mięsa jagnięcego na jego jakość fizyko-chemiczną. [AUT.] RENATA KLEBANIUK, KRZYSZTOF PATKOWSKI, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV. Bromatol. Chem. Toksykol. 2011 T. 44 Nr 1 s. 76-81, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2011 T. 44 Nr 1, s. 76-81
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 października 2012 15:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 lutego 2018 09:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/download/7,2,124,2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28225) wydawnictwo ciągłe #28225
PBN ID (hist.): 28225
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.