Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ pulsującego pola ultradźwiękowego na efektywność ekstakcji suchej masy.

Opis bibliograficzny

Wpływ pulsującego pola ultradźwiękowego na efektywność ekstakcji suchej masy. [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS. W: Właściwości fizyczne suszonych surowców i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Leszka Mieszkalskiego Lublin, Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007, S. 71-80, il., bibliogr, 978-83-60489-06-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Właściwości fizyczne suszonych surowców i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Leszka Mieszkalskiego, S. 71-80
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 października 2008 13:31
Ostatnia aktualizacja:5 marca 2024 10:02

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60489-06-2
BPP ID: (59, 19815) wydawnictwo zwarte #19815
PBN ID (hist.): 19815

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się