Wpływ rasy, płci i poziomu żywienia świń na wielkość parametrów hematologicznych i metabolicznych oraz aktywność wybranych enzymów surowicy krwi.
Opis bibliograficzny
Wpływ rasy, płci i poziomu żywienia świń na wielkość parametrów hematologicznych i metabolicznych oraz aktywność wybranych enzymów surowicy krwi. [AUT.] STANISŁAW KONDRACKI, LEON SABA, HANNA BIS-WENCEL. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 1995/1996 T. 32/33 s. 69-78, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 1995/1996 T. 32/33, s. 69-78, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6929) wydawnictwo ciągłe #6929
PBN ID (hist.): 6929
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.