Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ rozmrażania mięsa mikrofalami na zawartość kwasu askorbinowego w wyrębach podstawowych świń rasy WBP.

Opis bibliograficzny

Wpływ rozmrażania mięsa mikrofalami na zawartość kwasu askorbinowego w wyrębach podstawowych świń rasy WBP. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, ALEKSANDER WALKIEWICZ, ŁUKASZ JANKOWSKI. Biul. Nauk. - Uniw. Warm.- Mazur. Olszt. 2002 Nr 16 s. 63, Materiały na IX Konferencję Naukowo-Promocyjną "Lepsza Żywność" UWM, Olsztyn, 27.06.2002. Streszczenia.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:00

Identyfikatory

BPP ID: (46, 9615) wydawnictwo ciągłe #9615
PBN ID (hist.): 9615

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się