Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ różnych metod suszenia lubczyku elicytowanego kwasem jasmonowym na aktywność enzymów zaangażowanych w indukcję stanu zapalnego.

Opis bibliograficzny

Wpływ różnych metod suszenia lubczyku elicytowanego kwasem jasmonowym na aktywność enzymów zaangażowanych w indukcję stanu zapalnego. [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, URSZULA ZŁOTEK, ANNA JAKUBCZYK, KAMILA RYBCZYŃSKA-TKACZYK. W: "Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta" Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r s. 84. Kraków 2021, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-946796-9-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
"Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta" Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r, s. 84
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 grudnia 2021 14:49
Ostatnia aktualizacja:14 grudnia 2021 14:49

Identyfikatory

ISBN: 978-83-946796-9-9
BPP ID: (59, 48101) wydawnictwo zwarte #48101

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się