Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ ściółkowania pietruszki korzeniowej (petroselinum crispum (mill.) nyman ex aw hill var. tuberosum (bernh.) crov.) na zawartość wybranych składników chemicznych.

Opis bibliograficzny

Wpływ ściółkowania pietruszki korzeniowej (petroselinum crispum (mill.) nyman ex aw hill var. tuberosum (bernh.) crov.) na zawartość wybranych składników chemicznych. [AUT.] MAGDALENA ZARZEKA, ROBERT GRUSZECKI, KLAUDIA ŚWICA. Episteme (Krak.) 2013 Nr 21 t. II s. 251-258, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne 2013 Nr 21 t. II, s. 251-258
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 sierpnia 2014 14:39
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33217) wydawnictwo ciągłe #33217
PBN ID (hist.): 33217

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się