Wpływ ściółkowania pietruszki korzeniowej (petroselinum crispum (mill.) nyman ex aw hill var. tuberosum (bernh.) crov.) na zawartość wybranych składników chemicznych.
Opis bibliograficzny
Wpływ ściółkowania pietruszki korzeniowej (petroselinum crispum (mill.) nyman ex aw hill var. tuberosum (bernh.) crov.) na zawartość wybranych składników chemicznych. [AUT.] MAGDALENA ZARZEKA, ROBERT GRUSZECKI, KLAUDIA ŚWICA. Episteme (Krak.) 2013 Nr 21 t. II s. 251-258, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne 2013 Nr 21 t. II, s. 251-258
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2014 14:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33217) wydawnictwo ciągłe #33217
PBN ID (hist.): 33217
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.