Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ środowiska wychładzalni na zanieczyszczenie bakteryjne tuszek kurcząt rzeźnych. (Influence of the chilling room environment on the bacterial contamination of slaughter chicken carcasses)

Opis bibliograficzny

Wpływ środowiska wychładzalni na zanieczyszczenie bakteryjne tuszek kurcząt rzeźnych. (Influence of the chilling room environment on the bacterial contamination of slaughter chicken carcasses). [AUT.] ZBIGNIEW BEŁKOT, ELŻBIETA PEŁCZYŃSKA. Med. Weter. 2009 Vol. 65 Nr 10 s. 710-714, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 stycznia 2010 11:35
Ostatnia aktualizacja:18 lipca 2018 13:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22550) wydawnictwo ciągłe #22550
PBN ID (hist.): 22550

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się