Wpływ stosowania wody przetworzonej przez urządzenia galeo na plonowanie i skład chemiczny pomidora i ogórka szklarniowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ stosowania wody przetworzonej przez urządzenia galeo na plonowanie i skład chemiczny pomidora i ogórka szklarniowego. [AUT.] ZBIGNIEW JAROSZ, KAROLINA PITURA, JOANNA KONOPIŃSKA, MONIKA SZEWCZYK. W: Współczesne trendy w uprawie i żywieniu roślin ogrodniczych: Ogólnopolska Konferencja Naukowa oraz XV Jubileuszowy Zjazd Katedr Uprawy i Żywienia Roślin Ogrodniczych: Lublin-Susiec, 12-13 czerwca 2014. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 2014 - S. 32.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Współczesne trendy w uprawie i żywieniu roślin ogrodniczych: Ogólnopolska Konferencja Naukowa oraz XV Jubileuszowy Zjazd Katedr Uprawy i Żywienia Roślin Ogrodniczych: Lublin-Susiec, 12-13 czerwca 2014,
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 2014 - S. 32
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 lipca 2014 10:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 33044) wydawnictwo zwarte #33044
PBN ID (hist.): 33044
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.