Wpływ substancji słodzącej na wybrane właściwości teksturalne ciasta dyniowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ substancji słodzącej na wybrane właściwości teksturalne ciasta dyniowego. [AUT.] ELŻBIETA KUSIŃSKA. W: Inżynieria rolnicza - nauka i praktyka : Konferencja naukowa zorganizowana w ramach obchodów Jubileuszu 70-lecia urodzin i 45-lecia pracy zawodowej prof. dr hab. inż. Tadeusza Rawy, prof. zw. : Elektroniczne materiały konferencyjne, Olsztyn, 22-24 czerwca 2016 r 51. [Olsztyn], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria rolnicza - nauka i praktyka : Konferencja naukowa zorganizowana w ramach obchodów Jubileuszu 70-lecia urodzin i 45-lecia pracy zawodowej prof. dr hab. inż. Tadeusza Rawy, prof. zw. : Elektroniczne materiały konferencyjne, Olsztyn, 22-24 czerwca 2016 r, 51
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 marca 2017 12:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:58 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41219) wydawnictwo zwarte #41219
PBN ID (hist.): 41219
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.