Wpływ suszu cebuli na wybrane własciwości pieczywa.
Opis bibliograficzny
Wpływ suszu cebuli na wybrane własciwości pieczywa. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, BARTOSZ SOŁOWIEJ, WALDEMAR GUSTAW, WOJCIECH RADZKI, ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, KATARZYNA SKRZYPCZAK, DOROTA TETERYCZ. W: Owoce, warzywa, grzyby : innowacje w surowcach i przetwórstwie : XI Ogólnopolska Naukowa Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Bydgoszcz, 17-18 maja 2018 s. 27-28, bibliogr. Bydgoszcz 2018, Wydawnictwa Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego, 978-83-65603-43-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Owoce, warzywa, grzyby : innowacje w surowcach i przetwórstwie : XI Ogólnopolska Naukowa Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Bydgoszcz, 17-18 maja 2018, s. 27-28
Wydawca:
Wydawnictwa Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2019 11:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2019 11:29 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65603-43-2
BPP ID: (59, 44708) wydawnictwo zwarte #44708
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.