Wpływ suszu owocowego, jako dodatku do paszy dla świń rasy rodzimej (złotnicka pstra), na profil kwasów tłuszczowych i trwałość mięsa.
Opis bibliograficzny
Wpływ suszu owocowego, jako dodatku do paszy dla świń rasy rodzimej (złotnicka pstra), na profil kwasów tłuszczowych i trwałość mięsa. [AUT.] MAŁGORZATA ŚWIĄTKIEWICZ, MAGDALENA SZYNDLER-NĘDZA, ANNA CZECH, MIROSŁAW TYRA, GRZEGORZ ŻAK, MARTYNA MAŁOPOLSKA, AURELIA MUCHA. W: IX konferencja z cyklu: Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna: Owoce w żywności funkcjonalnej, lekach i suplementach diety. Zioła jako alternatywa dla antybiotyków. Krosno, 11-12 maja 2023 s.12-13. Krosno2023, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 września 2023 09:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 września 2023 09:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49449) wydawnictwo zwarte #49449
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.